Новорічний стіл 2012

З кожним днем Новий 2012 Рік стає все ближче і ближче. Дуже скоро він постукає до нас у двері, і ми будемо зустрічати його як господаря, накрити святковий новорічний стіл, частувати вишуканими новорічними стравами, і просити його виконати сокровенні бажання. Але для цього потрібно познайомитися з господарем 2012 року - Чорним Водяним Драконом, а також з його перевагами, щоб ретельно підготуватися до цієї довгоочікуваної зустрічі.

Новорічний стіл 2012

Для цього потрібно зробити дуже багато. Для початку, щоб зустріч Нового Року була на вищому рівні, потрібно самій відповідати цьому. Продумати, в чому зустрічати Новий 2012 рік, підібрати аксесуари та взуття до новорічного вбрання, придумати новорічний образ красуні за допомогою новорічного макіяжу 2012 року. І після цієї зробленого, чорний водяний Дракон точно оцінить всі ваші старання. Ну і звичайно, необхідно продумати новорічне меню 2012 і прикрасити новорічний стіл символікою 2012 року.

Новорічне меню 2012

У новорічну ніч 2012 вітається східна кухня, гарячі блюда, гострі приправи. Кожна новорічна страва повинна бути приправлена різними приправами - перцем, перцем чилі, мускатним горіхом, імбиром, кардамоном, корицею та іншими прянощами.

Новорічний святковий стіл 2012

Буде також дуже здорово, якщо на новорічному столі 2012 виявиться різноманітні страви, серед яких почесне місце займуть страви з риби і м'яса. Також для новорічного столу в 2012 році підійдуть ідеально морепродукти. І чим більше їх буде на новорічному столі, тим буде краще. І жодних напівфабрикатів, їх потрібно залишити на будні дні, оскільки чорний водяний Дракон любить усе домашнє і найсвіжіше.

Святковий новорічний стіл 2012

Не менш смачними для Дракона виявляться овочі та різноманітні новорічні салати. Їх можна ставити на новорічний стіл без будь-яких обмежень. Також можна спекти святковий торт або печиво у вигляді дракона. Варіантів прикраси новорічного столу 2012 за допомогою святкових страв величезна кількість, головне не скромничати і включити на повну свою фантазію. Оскільки всім давно відомо, що при сильному бажанні справжня господиня завжди може здивувати своїх запрошених гостей.

Салат з індички в ананасіСалат з індички в ананасіЛососевий салат в мушляхЛососевий салат в мушлях
Салат з мідій в сирних тарталеткахСалат з мідій в сирних тарталеткахРибний салатРибний салат
Салат з курячого філе з пекінською капустоюСалат з курячого філе і пекінської капустиСалат АнанасСалат Ананас
Курка з ананасами та грибами під сиромКурка з ананасами та грибами під сиромФаршировані стегенця з грибамиФаршировані стегенця з грибами
Лосось запечений з маслинамиЛосось запечений з маслинамиФарширована картопляФарширована картопля
Грибна закуска на хлібіГрибна закуска на хлібіКанапе з креветкамиКанапе з креветками
Торт НаполеонТорт НаполеонКомпот з кураги, родзинок і чорносливуКомпот з кураги, родзинок і чорносливу

Як прикрасити новорічний стіл 2012

Новий 2012 рік - це рік Чорного Водяного Дракона, що відрізняється своєю волелюбністю і активністю. Дракон несе в собі здоров'я, енергію, силу і вогонь. Улюбленим кольором є золотий, червоний, синій, чорний. Саме в такій колірній гамі переважно треба зустрічати Новий 2012 Рік.

Як прикрасити новорічний стіл 2012

Стихія наступаючого 2012 року - це вода. Тому сміливо можна прикрашати новорічний стіл і святкове приміщення всім, що пов'язане з водою. Цим може бути, як продукти харчування (морепродукти, риба), так і елементи декору.

Прикрасити новорічний стіл 2012

Щоб Новорічний стіл 2012 сподобався усім присутнім і в тому числі Водяному Дракону, важливо не упустити найдрібніші подробиці. Святковий стіл можна прикрасити гарними золотими або срібними свічками. Так як вогонь є основним атрибутом в рік Дракона. Новорічний стіл також можна прикрасити оригінальними підсвічниками.

Декор новорічного столу 2012

Скатертина для новорічного столу може бути золотою, червоною, жовтою, синьою або зеленою. Ця ж колірна гамма має місце для вибору посуду і серветок. Особливо святково буде виглядати золоті столові прилади і золота посуд.

Святковий декор новорічного столу 2012

Оскільки символікою року є також вода, то в центр новорічного столу 2012 можна поставити вазу з квітами або ялиновими гілками. Чудовою прикрасою святкового столу можуть стати також плаваючі свічки у вишуканих невеликих вазочках з маленькими ялинковими гілочками або квітковими пелюстками. На новорічному столі розставити краще елементи декору морської тематики і, звичайно, не варто забувати про статуетки дракона, які виготовлені з кераміки, дерева або кришталю, але тільки не з металу. Також оригінальною прикрасою для новорічного столу стануть серветки із зображенням символу 2012 року.

У рік Дракона на столі одним з невід'ємних продуктів є гарбуз. Його можна використовувати як інгредієнт в якійсь новорічній страві або як елемент святкового декору.

*
*