Що приготувати на Новий рік 2015

Прийдешній рік йде до нас під знаком Кози. Її необхідно порадувати великою різноманітністю страв, святковий стіл просто повинен ломитися від страв і частувань. Коза - це доброзичлива і миролюбна тварина, тому напередодні свята вдома необхідно створити максимальний затишок, з ввічливості кликати до себе не варто нікого стороннього, хіба що є щире бажання бачити когось ще. Компанія нехай буде невеликою, але наскільки можливо теплою, душевною і доброзичливою. Для присутніх потрібно організувати такий бенкет, який не скоро забудеться, при цьому вкласти в нього всю свою турботу, винахідливість і звичайно ж, любов.

Що приготувати на Новий рік 2015

Симпатію Кози завоювати не так і складно. При приготуванні більшої частини новорічних страв, а також для оформлення столу потрібно використовувати якомога більше овочів, фруктів і звичайно - зелені. Але не варто зупиняти свій вибір на петрушці та кропі, а краще вибрати більш десяти - п'ятнадцяти видів. Нехай це буде всього лише по гілочці кожного продукту, але чим більше різноманітності, тим краще. Розташовувати найкраще страви в дерев'яному посуді, так як майбутньому року відповідає саме ця стихія. Дерев'яний посуд, підставки під гаряче і під серветки, дерев'яні прилади припадуть Козі до душі.

Новорічні страви 2015Найкращим варіантом буде різноманітність салатів. Вони повинні бути свіжими, якомога більше наближеними до зеленого кольору. Також приділіть увагу закускам, адже вони досить важлива частина святкового столу. Всім сподобається печінковий торт, особливо чоловікам. Також всі присутні не обділять своєю увагою ніжне фуа-гра, м'ясні і курячі рулети, начинка яких може бути дуже різноманітною.

А ось у виборі гарячого покровителька року не диктує умов, тому можна проявляти абсолютну свободу дій. М'ясо, риба, птиця - це величезний вибір і широта можливостей. Але ні в якому разі на новорічному столі не повинно бути страв з баранини, козлятини і ягнятини. В іншому покладайтеся на свої смакові пристрасті. І головне, до всіх м'ясних і рибних страв має бути поданий дуже щедрий гарнір, обов'язково овочевий, зі всілякими прянощами.

Новорічні десерти 2015Козі припадуть до душі молочні страви, тому величезна кількість рецептів з сиром, сметаною і сиром будуть дуже затребувані в цьому році. При приготуванні десертів можна сміливо розкрити всі свої можливості, не обмежуючи стіл одним тірамісу. Коза - велика ласунка, тому наявність солодощів для неї - радість. Самим доречним буде використовувати яблука, це і пироги, і пиріжки, і варення з джемом. Корисне і смачне вівсяне печиво, а також торти, морозиво, цукерки і кекси - це все буде більш ніж доречним для покровительки наступаючого року, та й всі рідні і близькі оцінять кожну страву по достоїнству.

*
*