Новорічний стіл жовтого металевого кролика 2011

До такого улюбленого всіма свята, як новий рок, залишається зовсім небагато часу, і вам буде цікаво дізнатися - як правильно зустріти новий 2011 рік кролика. ;D

Новорічний стіл жовтого металевого кролика 2011

Всі ми в тій чи іншій мірі віримо в дива і в те, що наше щастя і добробут в новому році залежать від того, як ми його зустрінемо. Тому кожна господиня намагається заздалегідь продумати меню новорічного столу, вирішити, що краще приготувати на рік кролика, розшукує рецепти нових смачних страв, запасається продуктами, вибирає напої і смачні десерти, які повинні зробити її стіл по справжньому святковим. *YES*

Що люблять новорічні жовті металеві кролики

Новорічний жовтий металевий кроликКролик істота боягузлива, боязка, але при цьому дуже гостинна, вважає за краще проводити час вдома і не дуже прихильна до походів у гості. Тому намагайтеся на рік кролика запрошувати друзів і близьких до себе додому, а самі ходіть у гості якомога рідше. Кролики дуже тактовні, тому краще в новому 2011 вести себе скромніше, будьте дипломатом і постарайтеся заслужити повагу у ваших колег і друзів. До позитивних якостей кролика можна віднести його вірність і буйну романтичність O:-) . Тому подружні союзи, засновані в 2011 році, повинні бути надзвичайно щасливими. Крім цього, східні гороскопи вважають, що кролик - звірятко розумне, добрий фахівець у різних областях, а значить буде протегувати в новому році всьому, що має відношення до наукової діяльності, і просто людям, небайдужим до своєї роботи.

Не варто забувати, що кролику властиві не тільки хороші якості. Наприклад, він відвертий боягуз, а це означає, що багатьом людям, особливо тим, хто народився в цей рік, буде важко приймати важливі рішення, або зважуватись на серйозний крок.

Крім цього, кролики жахливі педанти, вони абсолютно не терплять плутанини і безладу, як в особистих речах, так і в роботі, і в думках.

Що має бути на новорічному столі в рік жовтого металевого кролика

Вирішуючи, що повинно бути на столі в рік кролика, обов'язково постарайтеся включити в новорічне меню моркву, яблука і просо (навіщо останнє не знаю).

Згідно зі східним календарем, наступний 2011 - рік жовтого металевого кролика. Цілком очевидно, що з вашого новорічного меню слід виключити м'ясо цієї тварини, зайчатину краще теж не їсти. Незважаючи на те, що кролики істоти добрі і не образливі, про всяк випадок від м'ясних страв краще взагалі відмовитися, постарайтеся приготувати більше страв з овочів, фруктів та зелені.

Новорічний стіл жовтого металевого кроликаПрикрашаючи і сервіруючи новорічний стіл, перевагу слід віддавати жовтому кольору, це можуть бути жовта скатертина, посуд, серветки тощо.

Приділіть належну увагу стихії нового року - металу. Тут стануть в нагоді металеві свічники, всілякі вази та столові прибори. Посеред столу неодмінно поставте велике блюдо з яблуками та апельсинами. Яблука, як в натуральному, так і в будь-якому іншому вигляді, обов'язкова складова новорічного меню 2011. Можете бути впевнені, господар прийдешнього Нового року обов'язково оцінить ваші старання. *OK* Також, з продуктів, які неодмінно сподобаються кролику, відзначимо моркву, лимони та всіляку зелень.

З усього вище сказаного зрозуміло, що основу новорічного столу в рік кролика повинні складати вегетаріанські страви. Не слід через це засмучуватися, адже замість страв з м'яса, ви можете приготувати смачну і ароматну рибу, яка стане легким і ласим частуванням для вашої родини. Можна використовувати різноманітні салати з овочів і зелені, наробити цікавих закусок.

Повірте, що передсвяткові новорічні клопоти з лихвою окупляться, а новий 2011 рік, обов'язково принесе здоров'я та удачу вам і вашим близьким, яких обов'язково слід привітати новорічною смс.

*
*